Снимки Тина СоколоваСтроителни машини премахват асфалта, полаган на снега във велинградския

...
Снимки Тина СоколоваСтроителни машини премахват асфалта, полаган на снега във велинградския
Коментари Харесай

Премахват асфалта, полаган на сняг във Велинград

Снимки Тина Соколова

Строителни машини отстраняват асфалта, полаган на снега във велинградския квартал „ Каменица “, заяви Дарик.

 настилка ремонт
 

Настилката, станала скандално известна през декември, откакто възмутени жители снимаха строителството и разпространиха клипове в обществените мрежи, се отстранява два месеца по-късно. Което пък провокира нови въпроси: ремонт на ремонта ли ще се прави и за чия сметка ще е двойната работа.

 
 настилка ремонт
От общината успокояват, че е нямало и няма да има дублирани действия и заплащания, само че не разясняват за какво се постанова отстраняването на част от настилката. Полагането на асфалт по ул. „ Милеви скали “ е по проект, заяви кметът на града Костадин Коев, като увери, че не става дума за „ ремонт на ремонта “. Задължението на строителя е да съобщи обекта в период и качествено по стандартите, заложени в плана.
   настилка ремонт
Припомняме, че след разразилата се дискусия по тематиката в края на предходната година шефът на фирмата-изпълнител инж. Юлиян Инджов съобщи, че дава гаранция за асфалта не 8, а 15 години и че рискът и отговорността ще се за сметка на сдружението.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР